Siber Güvenlik Çalışma Ziyareti Kapsamında Nijerya’dan Gelen Misafirlerimizi Ağırladık

go back icon
Geri Dön

Bu hafta içerisinde siber güvenlik çalışma ziyareti kapsamında ülkemize Nijerya’dan gelen misafirlerimize 3 gün boyunca (24-26 Eylül) çeşitli çalışmalarda eşlik etmekten gurur duyduk.

"Office of the Secretary to the Government of the Federation" ve Forward Edge Consulting Ltd. tarafından organize edilen çalışma ziyareti kapsamında, Nijerya'dan devlet ve özel sektörden siber güvenlik yöneticilerini 24 Eylül’de Gais Cyber Security olarak JustWork ofisimizde misafir ettik.

Bu ziyarette Gais Cyber Security tarafında profesyonel servislerimiz ve ürün gamımızı anlatma fırsatı bulurken, Malwation, MonSpark ve Parta Networks bünyesinde geliştirdiğimiz çözümleri de detaylı bir şekilde kendilerine sunduk.

25 ve 26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen oturumlarda, Sinan Uğur Atak, Destan Yılancı ve Hasan Mutlu, siber güvenlik alanında tecrübe aktarımında bulunarak, dünya genelindeki yeni trendler ve tehditleri inceledik. Bu süreçte, siber güvenlik dünyasında değişim ve yaratıcılığın nasıl yönetileceğine dair çok verimli sunumlar ve karşılıklı sohbetler gerçekleştirdik.

Bu çok verimli çalışma gezisine sağladıkları destek ve katkılardan ötürü M. Melih İnci, Moyosore Kukoyi, Abisayo Folu-Agoi, Osman Doğan, Hasan Mutlu, Can Umay, Burak Dönmez ve tüm çalışma arkadaşlarımıza, ayrıca misafirlerimize içten teşekkürlerimizi sunarız.

Detaylı Bilgi İçin

info@gaissecurity.com