Genel Müdürümüz Osman Doğan’ın, Gais Cyber Security ile “Sürekli Siber Güvenlik” Röportajı KobiEfor Dergisinde Yayınlandı

go back icon
Geri Dön

Gais Cyber Security ile “Sürekli Siber Güvenlik”

Dünya standartlarında sunduğu siber güvenlik hizmetleriyle dikkat çeken Gais Cyber Security, aynı zamanda siber güvenlik teknolojileri de üreten bir Ar-Ge firması.

Gais Cyber Security CEO’su Osman Doğan, “2024’te faaliyetlerimizi yurtdışında daha da büyüteceğiz ve şu an üzerine çalıştığımız sızma testi yazılımını geliştirmeyi hedefliyoruz” diyor.

Gais Cyber Security CEO’su Osman Doğan; siber güvenlik alanında yönetici olarak yirmi yıla yakın süre çalıştıktan sonra 2017’de “Seamless Security” mottosuyla Gais Cyber Security firmasını kurduğunu belirtiyor: “Şirketimiz gücünü misyonundan ve sektördeki en yetkin siber güvenlik uzmanlarından oluşan ekibimden alıyor. Yerel kaynakları etkin kullanarak yeni ve alternatif siber güvenlik çözümlerini ülkemize ve dünyaya kazandırmak, küresel anlamda bilinen bir siber güvenlik şirketi olmak vizyonuyla çalışıyoruz.”

Doğan, Dünya’yı örnek aldıklarını ve Türkiye için katma değer yaratarak büyüdüklerini, Gais Cyber Security ekibinin bu ülkenin genç zekalarının ne kadar büyük işler başarabileceğini tüm Dünya’ya kanıtladığını söylüyor: “Biz, bir kurumun ihtiyacı olabilecek siber güvenlik hizmetlerinin hepsini kendi bünyemizden sağlıyoruz. Şirketimiz; ofansif olarak paydaşlarımızın güvenliklerinin test edilmesi ve bulunan güvenlik açıklıklarının kapatılması, defansif çözümlerin tasarlanması ve entegrasyonu gibi iki ana başlık altında faaliyet gösteriyor. Beyaz şapkalı hacker dediğimiz siber güvenlik uzmanlarımız, Dünya çapında aldıkları ödüller ve başarılarla ülkemizi tanıtıyor.”

Gais Cyber Security, sunduğu çözümlerin yanı sıra siber güvenlik ekosistemine yeni uzmanların yetiştirilmesi için yapılan eğitimler ve özellikle ofansif faaliyetleri esnasında sektörde gördükleri ihtiyaçların giderilmesi için Ar-Ge faaliyetleri de yapıyor.

Röportajın devamına bu linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin

info@gaissecurity.com