Çerez Politikası

ÇEREZ POLİTİKASI

GAİS SİBER GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ. (“Gais” veya “Şirket”) tarafından yönetilen, https://gaissecurity.com/ web sitesini kullanarak, tarafımız ve üçüncü parti çerezlerinin, IP adreslerinize erişebileceğini ve işlevselliğimizi etkinleştirmek ve çevrimiçi deneyimlerinizi iyileştirerek sizlere sunduğumuz reklam ve hizmet kalitesinin arttırılarak tercihlerinize özel olarak uyarlanması amacı ile çerez ve diğer izleme teknolojilerini kullanabileceğimizi kabul etmektesiniz.

Aşağıda, çerezlerin ne olduğu, nasıl kullandığımız ve daha fazla bilgileri bulabilir, çerezlere ilişkin kullanım tercihlerinizi güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz.

ÇEREZ NEDİR?

Bilgisayarınızdan ya da mobil cihazlarınızdan yaptığınız web sitesi kullanımlarınızda, sizlere daha iyi bir internet hizmeti sunmak amacı ile erişim tercihlerinizin, IP adresinizin, oturum bilgileriniz tarayıcı üzerindeki küçük dosyalarda depolanması hizmetine ‘çerez’ adi verilmektedir. Çerezler bir web sitesi sahibinin, cihazınızdan gerçekleştirilen etkinlikleri, web sitesinin diğer kullanıcılarından ayırt etmesini sağlayarak, size daha iyi hizmet sunmamızda bize yardımcı olmaktadır.

ÇEREZ TÜRLERİ;

Gais Siber Güvenlik olarak web sitemizde farklı türde çerezleri farklı amaçlar için kullanmaktayız. Birinci şahıs çerezler, web sitemizde Gais tarafından belirlenen çerezler olup, üçüncü parti çerezler ise üçüncü şahıs platformlar tarafından belirlenmektedir.

Sizleri aydınlatmak için, hizmet ettiği amaca, adına ve surelerine göre kategorize edilmiş olarak, kullandığımız çerezlerin türlerinin daha ayrıntılı açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Süre bakımından,

  1. Oturum çerezleri: Oturum çerezleri, web sitesinin veya Gaisin diğer uygulama veya ortamlarının ziyaret edildiği her bir oturumda kullanılır ve web sitesi veya uygulamadan çıkılması ile kendiliğinden silinirler. Bu tür çerezlerin amacı, ziyaretin sürekliliğini ve güvenliliğini sağlamaktır ve yalnızca oturumunuz boyunca kalmaya devam ederler.
  2. Kalıcı çerezler: Kalıcı çerezler, önceden belirlenen sabit bir süre boyunca erişim sırasında kullanıcı tarafından kullanılan bilgisayar veya diğer cihazlara kaydedilir ve oturum veya uygulama kapandığında kendiliğinden silinmez ve ziyaretinizden sonra belirli bir sure boyunca da kalmaya devam ederler. Kalıcı çerezler birden fazla oturumda kim olduğunuzu hatırlamamız gerektiğinde kullanılır. Bu tür çerezlerin amacı, ziyaretçilere daha hızlı ve iyi bir hizmet sunarak web sitesinin işlevselliğini arttırmaktır.

Alan bakımından,

  • Performans Çerezleri; Sayfaların ziyaret edilme frekansı, olası hata iletileri, kullanıcıların ilgili sayfada harcadıkları toplam zaman ile birlikte siteyi kullanım şablonları konularında bilgi toplayan çerezlerdir ve internet sitesinin performansını arttırma amacıyla kullanılmaktadır.
  • Fonksiyonel Çerezler; Kullanıcı kolaylığı hedefleyerek, önceden yapılmış seçeneklerin hatırlatılmasını sağlayan çerezlerdir.
  • Üçüncü Taraf Çerezleri; Web sitesi operatörü dışındaki üçüncü taraf tedarikçiler/hizmet sağlayıcıları tarafından yerleştirilmiş olan çerezlerdir, internet sitesindeki bazı fonksiyonların kullanımına ve reklam takibinin yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Kullanım Amaçları Bakımından;

  • Güvenlik amaçlı kullanımlar: Veri sorumluluğunun web sitesi operasyonlarının ve sistemlerinin idaresi ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, web sitesi fonksiyonlardan yararlanmayı sağlayan veyahut düzensiz davranışları tespit edilmesi amacıyla çerezler kullanılmasıdır.
  • İşlevselliğe yönelik kullanımlar: Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi amacı ile, kullanım kolaylığı sağlayarak, kullanıcıların bilgilerini ve geçmiş seçimlerini hatırlatan çerez kullanımıdır. Web sitemize geri döndüğünüzde sizi tanımak için kullanılan bu çerezler, içeriklerimizi size göre kişiselleştirmemizi, size adınızla hitap etmemizi, kayıtlıysa ayrıntılarınızı sağlamanızı ve dil gibi tercihlerinizi hatırlamamızı sağlamaktadır.
  • Performansa yönelik kullanımlar: Veri sorumlusunun olarak is faaliyetlerinin yürütülmesi, performansının artırılması ve denetimi ve pazarlama/analiz çalışmalarının yürütülmesi amacı ile ziyaretçi sayısı ve hareketlerinin analizi gibi verilerle ve diğer kullanıcı etkileşim ve davranışlarını değerlendiren çerezler kullanabilmektedir.
  • Reklam amaçlı kullanımlar: Kendine veya üçüncü taraflara ait sistemlerin üzerinden kullanıcıların ilgi alanları kapsamında reklam ve benzeri içeriklerin iletilmesi amacıyla, bu reklamların etkinliğini veya tıklanma sayisini analiz eden çerezler kullanabilmektedir. Bu çerezlerden elde edilen bilgiler, reklamlarımızın sizinle daha ilgili olmasını sağlaması amacı ile üçüncü taraflarla paylaşabilmektedir.

Gais tarafından kullanılan çerezler:

  • Bilgisayarınıza zarar vermez, virüs içermez.
  • İnternet sitesi ara yüzünün ve özelliklerinin arzu edildiği gibi kullanılması için zorunludur.
  • İnternet sitesinin ziyaretçiler tarafından nasıl kullanıldığını anlamamızı sağlayarak, istatistiki verileri bir araya getirmemize ve bu veriler doğrultusunda içerik geliştirmemize yardımcı olur.
  • Gelecekte bulunacağınız ziyaretler sırasındaki faaliyetleri hızlandırmanızı sağlar.
  • Hiçbir koşulda kimliğinizi tanımlayabileceğimiz verileri toplamaz, saklamaz ve işlememizi sağlamaz, kişisel veri niteliği taşımaz.

Yukarıda anlatılan çerez türlerine ilişkin bilgiler ışığında, aşağıdaki tabloda Gais tarafından kullanılan çerezleri ve çerezin kullanım amacına ilişkin bilgiyi bulabilirsiniz.

Çerez Adı Amacı
__cfduid Üçüncü Taraf Çerezi Bu çerez, İçerik ağı, Cloudflare tarafından güvenilir web trafiği tanımlamak için kullanılır ve kullanıcı bazında güvenlik ayarlarını sağlamak için kullanılır.
_ga Üçüncü Taraf Çerezi Bu çerez, kullanıcıları ayırt etmek için kullanılmaktadır.
_ga_FFVWXV10NM Üçüncü Taraf Çerezi Bu çerez, İstatistik için kullanılmaktadır.
cookielawinfo-checkbox-necessary Fonksiyonel Çerezler Bu çerez, Gizlilik Potikası için eklenir.
CookieLawInfoConsent Fonksiyonel Çerezler Bu çerez, Gizlilik Politikası kabul edildiği zaman eklenir/güncellenir.
viewed_cookie_policy Fonksiyonel Çerezler Bu çerez, Gizlilik Politikası görüntülendiği zaman eklenir.


ÇEREZLERİ KONTROL ETME VE SİLME

Çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek, çerezleri engellemek veya silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz ile mümkün olacaktır. Tarayıcınız çerezleri kontrol edebilmeniz adına, çerezleri kabul etme veya reddetme, ya da sadece belirli türdeki çerezleri kabul etmeye ilişkin seçenekler sunacaktır. Bunun yani sıra, herhangi web sitesi tarafınızdan giriş web sitesine giriş yapmış olduğunuz cihazınıza çerez depolanma talep edildiğinde, tarayıcı tarafından yine uyarılma seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ek olarak, tercihlerinizi belirlemeden ya da değiştirmeden daha öncesinde tarayıcınıza kaydedilmiş olan çerezlerin silinmesi de mümkündür. Çerezleri kontrol edilmesine veya silinmesine ilişkin işlemler kullandığınız tarayıcıya göre değişkenlik gösterebilmektedir. Çerez kullanım seçiminin değiştirilmesine ait yöntem, tarayıcı tipine bağlı olarak değişmekte olup, ilgili hizmet sağlayıcıdan dilendiği zaman öğrenilebilmektedir. Nitekim Gais olarak sizlere tercih edilen tarayıcıların çerezlere izin verme, engelleme veya silme talimatlarına aşağıdaki linklerden ulaşma imkânı sunmaktayız.

Google Chrome http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
MozillaFirefox http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari https://support.apple.com/kb/ph19214?
Microsoft Edge https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Reklam çerezleriyle ilgili olarak, Avrupa Birliği’nde yaşıyorsanız, hangi reklam çerezi sağlayıcılarını kabul edeceğinizi ve hangilerini kabul etmeyeceğinizi belirleyen ‘YourOnlineChoices.eu’ web sitesini kullanabilirsiniz. Üçüncü tarafların çerezlerini ise, bu üçüncü tarafların kendi web sitelerini ziyaret ederek yönetebilirsiniz.

YETKİLİ HİZMET SAĞLAYICILAR

Gais olarak web sitesi, platformlarımız, uygulamalarımızın ve hizmetlerimizin yürütülmesi ve tanıtımı hususlarında tarafımızca yetkilendirilen bazı hizmet sağlayıcılardan yardım alabiliriz. Şirketimizin yetkilendirdiği bu hizmet sağlayıcılar da kullanıcıların bilgisayarına ve diğer cihazlarına çerezler ve benzeri teknolojiler (üçüncü kişi çerezleri) yerleştirebilir ve kullanıcı cihazını tespit etmeye yönelik IP adresi, benzersiz tanımlayıcı (unique identifier) ve cihaz tanımlayıcı gibi bilgileri toplayabilir.

ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE AİT SİTE, ÜRÜN VE HİZMETLER

İnternet sitelerimiz, platformlarımız veya uygulamalarımız üçüncü kişilere ait internet siteleri, ürün ve hizmetlere ilişkin çeşitli linkler içerebilir. Söz konusu linkler, üçüncü kişilere ait çerez ve gizlilik politikalarına tabi olup, üçüncü kişiler ve üçüncü kişilere ait sitelerin bağımsız olduğu ve Gais’in üçüncü kişilerin çerez ve gizlilik uygulamalarından sorumlu olmadığının farkında olunmalıdır. Link verilen internet sitelerinin ziyaret edilmesi durumunda, bu sitelere ait çerez ve gizlilik politikalarının okunmasını tavsiye etmekteyiz.

Son Güncelleme Tarihi: 23.10.2020

İNTERNET SİTESİ AYDINLATMA METNİ

Biz Gais Siber Güvenlik Teknolojileri Ltd. Şti. (“Gais” veya “Şirket”) olarak veri sorumlusu sıfatıyla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”) ve ilgili mevzuat kapsamında, kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda KVKK’da, KVKK’ya bağlı yürürlüğe konulan ikincil mevzuatta, Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun bağlayıcı nitelikteki kararlarında ve sair mevzuatta belirtilmiş olan teknik ve idari tedbirleri alarak işlediğimiz verilerin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

İşbu metin ile, veri sorumlusu sıfatıyla KVKK’nın 10. maddesinde belirtilen aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmekte ve böylelikle, https://gaissecurity.com aracılığıyla erişilen (“İnternet Sitesi”) üzerinden gerçekleştirdiğiniz faaliyetler özelinde işlemiş olduğumuz kişisel verilerinizin işlenme süreçleri hakkında siz ziyaretçilerimizi detaylıca bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz.

  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ

Gais Siber Güvenlik olarak, İnternet Sitesi ziyaretçilerimizin kişisel verilerini, tamamen veya kısmen otomatik olan yollarla;

  • İnternet Sitesi’ni ziyaret etmeniz,
  • İnternet sitesi içerisinde bulunan çerezler,
  • İnternet Sitesi’nde ‘Kariyer’ sekmesi ile tarafımıza ulaşmanız ve ilettiğiniz özgeçmişler,
  • İnternet Sitesi’nde yer alan ‘Bizimle İletişime Geç” sekmesi üzerinden iletişim formumuzu doldurmanız veya [email protected] vasıtası ile tarafımıza ulaşmanız,
  • Internet Sitesi’nde yer alan ürünlerimize ilişkin “Demo Talep Formu” doldurmanız

aracılığıyla toplamaktayız.

  1. VERİLERİNİZ, VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI VE TOPLANMASININ HUKUKİ SEBEBİ

Yukarıda açıklanan toplama yöntemleri ile elde ettiğimiz kişisel verileriniz, aşağıdaki tabloda belirtildiği gibidir:

KİŞİSEL VERİ KATEGORİLERİ: VERİ TİPLERİ
Kimlik Verisi Ad-Soyad
Özlük Verisi Çalışılan Şirket Bilgisi
İletişim Verisi E-posta adresi, Telefon numarası
Müşteri İşlem Verisi Talep ve şikâyet bilgisi, Verilmiş olunan hukuki onaylar
Pazarlama Verisi Kullanılan çerezler vasıtasıyla elde edilen bilgiler
Diğer Bilgiler Konu başlığı, Mesaj içeriği, Demo Talep Formu Açıklamaları

Gais’e yukarıda belirtilen tabloda ulaşan veriler, KVKK 4. Maddesi uyarınca belirtilen genel ilkeler doğrultusunda hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olarak, doğru ve gerektiğinde güncel sekilde, belirli, açık ve meşru amaçlar için asagida belirtilen amaçlar ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak ve bağlı olduğumuz ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek, Gais Kişisel Verilerin Korunması Ve Gizlilik İle Saklama Ve İmha Politikası uyarınca silinir ya da anonim hale getirilecektir.

Bu bağlamda, ilgili tabloda yer alan kişisel verileriniz;

  • İş süreçlerinin ve sunduğumuz hizmetin iyileştirilmesine yönelik önerilerin alınması ve değerlendirilmesi,
  • Müşteri veya ziyaretçi ilişkileri yönetim süreçlerinin yürütülmesi,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ile talep ve şikayetlerin takibi doğrultusunda ziyaretçilerimiz arasında isim ve soy isminizle ayırt edilebilmeniz,
  • Hizmet ve faaliyetlerimize ilişkin her türlü soru ve şikayetinize, sorduğunuz soru başlığı üzerinden sınıflandırarak cevap verilebilmesi,
  • Hizmet ve faaliyetlerimize ilişkin her türlü soru ve şikayetinize, tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgileriniz özelinde iç araştırmalarımızı gerçekleştirerek talebinize en uygun şekilde geri dönüş yapılabilmesi,
  • Şirket ile aranızda gerekli sözleşmelerin kurulabilmesi,
  • Yaptığınız alışverişin 5.000 TL ve üzeri olması halinde hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi,
  • Satın aldığınız urun ve ilgili diğer hizmetlere ilişkin bildirimlerin tarafınıza ulaştırılabilmesi,
  • Demo talepleriniz yerine getirilerek, ihtiyaçlarınıza uygun urun konumlandırılması yapılması,
  • Mali yükümlülüklerimiz uyarınca düzenlediğimiz e-fatura, e-arşiv içerisinde adresinizin gösterilebilmesi,
  • Satış sözleşmesi kapsamında ödeme işlemlerinizin gerçekleştirilebilmesi,
  • Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi doğrultusunda 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Şuçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatta açıkça öngörülen trafik kayıtlarını tutma yükümlülüğümüzün yerine getirilebilmesi,
  • Vermiş olduğu hukuki onaylara yönelik, Şirket’in hukuki yükümlülüklerinin yerine getirilmesi ve onay kayıtlarının hukuka uygun şekilde saklanabilmesi,
  • Pazarlama analiz çalışmalarının ve stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi, ürün veya hizmet pazarlama süreçlerinin yürütülmesi,
  • İnternet sitesinin daha etkili, hızlı ve kolay kullanımının sağlanması,
  • Internet sitesinin güvenliğinin sağlanması,
  • Hizmet sunduğumuz faaliyet alanlarına ilişkin güncel makale, haber ve bültenlerden haberdar olabilmeniz,
  • Hizmet ve faaliyetlerimizden faydalanabilmeniz için gerekli çalışmaların yapılabilmesi,
  • Sosyal ağlar ile sitenin ilişkilendirilmesini sağlayarak, hızlı ve engelsiz paylaşım yapılabilmesi,
  • Veri güvenliği kapsamında tüm gerekli teknik ve idari tedbirlerin alınması,

amaçları ile size daha iyi hizmet verebilmek için doğru ve güncel olarak tutulup ve işlenmekte olup KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen; kanunlarda açıkça öngörülmesi; Şirket’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için kişisel veri işlemesinin zorunlu olması; gerekli sözleşmenin kurulması veya yerine getirilmesiyle doğrudan doğruya ilgili olması sebebiyle taraflara ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması; bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için kişisel veri işlemenin zorunlu olması; ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Gais’in meşru menfaatleri için kişisel veri işlemesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanarak Gais tarafından toplanmaktadır. Ayrıca, Gais tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılabilmesi ve sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi ve sunularak urun ve hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi ve geliştirilmesi ve Gais’in sunmuş olduğu genel ve özel kampanyalarından, promosyon, tanıtım, indirim ve benzeri avantajlarından haberdar edilmeniz ve yararlandırılmanız amaçlarıyla işlenecektir. Ek olarak, şirket müşteri memnuniyetini ölçmek üzere Gais müşterileriyle bağlantıya geçebilir ve bu bağlamda pazar araştırması ve araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak ve bunun yanı sıra ürün yelpazemizi, hizmetlerimizi, bilgi teknolojileri sistemlerimizi ve güvenlik sistemlerimizi geliştirmek ve iyileştirmek amaçlarıyla kişisel verileriniz Gais tarafından, saklanıp amaçlarıyla KVKK uyarınca belirtilen kişisel veri isleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI KİŞİLER VE AKTARIM AMACI

Kişisel verileriniz;

  1. Şirket‘in idaresi ve yürüttüğü ticari faaliyetlerin mevzuata ve Şirket politikalarına uygun olarak yerine getirilmesi için Şirket’imizin iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve bu doğrultuda faaliyetlerin yürütülmesi adına özellikle;
    1. Gerekli sözleşme ve sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmek adına ortaklaşa çalıştığımız veya hizmet aldığımız bankalara,
  2. İş süreçlerimizi hukuka ve diğer meşru menfaatlerimize uygun yürütebilmemiz, olası bir yargı sürecinde savunma hakkımızı kullanabilmemiz amacıyla; avukatlara, denetçilere, vergi danışmanları ile danışmanlık hizmeti aldığımız diğer üçüncü kişilere,
  3. Hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz amacıyla; hukuka ve usule uygun olması koşuluyla düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi ilgili resmî kurumlara ve kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan diğer kamu kurum veya kuruluşlarına,
  4. Taleplerinizin yerine getirilmesi adına; tarafınızca yetki verilmiş vekil ve temsilcilerinize

KVKK’nın 8. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde aktarılabilmektedir.

Gais internet sitemiz veya urun ve hizmetlerin ifası esnasında bilimsel açıdan yayınlanmaya uygun teknik detaylara odaklı sonuçları, siber doktrine katkı sağlama ve hizmetler ve ürünlerimizi geliştirme amacı ile, açık rızanız dahilinde KVKK ve ilgili mevzuatlara uygun olarak, yurtiçi ve yurtdışında yayınlayabilecektir.

  1. KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN HAKLARINIZ

Kişisel verilerinizle ilgili olarak;

 

  1. Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarar uğramanız halinde, zararınızın giderilmesini talep etme

 

haklarına sahipsiniz.

Belirtilen haklarınız kapsamında taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca şahsen veya noter aracılığıyla yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da tarafınızca Şirket’e daha önce bildirilen ve Şirket’in sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle iletebilirsiniz. Veri Sahibi Başvuru Formu’na ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Başvurunuz KVKK‘da öngörülen ilgili hükümler doğrultusunda cevaplandırılacak olup başvurucunun doğru kişi olduğunun teyit edilmesi amacıyla Gais sizden bazı doğrulayıcı bilgiler talep edebilecektir; bu bilgiler yalnızca gerçek veri sahibinin kim olduğunun tespit edilmesi ve başvuru sonuçlarının doğru kişiyle paylaşılması adına talep edilecektir.

  1. İLETİŞİM BİLGİLERİ

GAİS SİBER GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

Mersis No: 0388082834700001

KEP Adresi: [email protected]

İletişim Linki:  https://gaissecurity.com/iletisim

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No: 62A – JUSTWork Ofis Kampüsü Ümraniye / İstanbul